Feestzaal & faciliteiten

Ontdek de faciliteiten van onze feestzaal

Feestzaal Tante Renee
Feestzaal Tante Renee

Capaciteit

In onze feestzaal kan u 100 personen zittend ontvangen. Hoewel onze feestzaal midden in het centrum van Stad Wervik gevestigd is, is er bij ons totaal geen sprake van ‘stadsgevoel’. Dit mede door onze binnentuin en onze receptieruimte met een moswand. Bij mooi weer kan de receptieruimte open geplaatst worden waardoor het binnengevoel volledig verdwijnt.

Feestzaal Tante Renee
Feestzaal Tante Renee

Vestiaire & knusse ruimte

De zaal is voorzien van een voldoende grote vestiaire. Ook is er onze ‘knusse ruimte‘, waar we de bruid de mogelijkheid bieden om zich in alle rust en intimiteit te kunnen bijpoederen. Deze ruimte kan volledig afgesloten worden en is voorzien van een brandkast. Persoonlijke spullen kunnen hier opgeborgen worden.

Feestzaal Tante Renee
Feestzaal Tante Renee

Kinderruimte

Bij ons moet u ‘geen ogen op je gat hebben’, om het met een West-Vlaamse klassieker te zeggen. U en uw kroost zijn bij Feestzaal Tante Renée aan het goede adres! Wij hebben een volledig ingerichte kinderruimte waar kinderen kind kunnen én mogen zijn. Er is in de kinderruimte een digitale TV voorzien. Ook is er een goed Wifi-signaal in de volledige feestzaal.

Feestzaal Tante Renee
Feestzaal Tante Renee

Volledig ingerichte keuken

Onze volledig ingerichte keuken is een van onze grootste troeven. Deze is voorzien van een koelcel, fornuis, warmhoud-kast, oven, braadslede, professionele vaatwijslijn én een diepvries. Een ware droom voor de door u gekozen cateraar! Enkel het klein keukenmateriaal wordt steeds voorzien door de door u aangeduide (uit onze vaste partners) cateraar.

Feestzaal Tante Renee
Feestzaal Tante Renee

Bar & dranken

In onze bar beschikken wij over een dubbele tapinstallatie om hét lekkerste biertje te kunnen serveren. Door onze drankenberging bent u er zeker van dat er voldoende drank klaar staat voor u en uw feestgenoten. Bediening van de bar wordt door onze zorgen verzorgd.

Dranken dienen steeds afgenomen te worden via Tante Renée.

Wat de wijnen betreft hebben wij een uitstekende selectie gemaakt. Indien gewenst kan bij onze wijnhandelaar steeds een degustatie ingepland worden zodat u er zeker van bent dat de door u gekozen wijnen perfect matchen met de gekozen gerechten.

Muziekinstallatie

Onze muziekinstallatie is heel gebruiksvriendelijk. Het is perfect mogelijk om uw eigen muzieklijsten te laten afspelen. Indien u toch liever samenwerkt met een DJ, kan deze gemakkelijk aansluiten via onze ‘plug-in’ op onze muziekinstallatie. Onze installatie is voldoende voorzien van boxen en versterkers, om iedereen in de feestzaal te laten meegenieten. Tevens zijn er boxen in de sanitaire ruimtes voorzien, zo blijft u in de sfeer van de feestzaal, ook tijdens die dringende sanitaire stop.

Live muziek is bij ons ook steeds mogelijk. Graag even nostalgisch worden met beeldmateriaal? Het kan! In de zaal hangen 2 witte schermen waar u, met gebruik van een beamer, zaken kan projecteren. Altijd leuk toch om even herinneringen op te halen.

Parking

Daar wij midden in Stad Wervik gevestigd zijn, is er door ons geen parking voorzien. Geen paniek! Er zijn op wandelafstand voldoende centrumparkings: St. Maertensplein, Oosthove, Steenakker, Gasstraat en Ommegangstraat. Iets te ver met hoge hakken? Uw feestgezelschap zet u met plezier af aan onze deur en parkeert jullie wagen dan wel op wandelafstand.

Opgepast: op deze parkings dient een parkeerschijf duidelijk zichtbaar in de wagen gelegd te worden.

Ventilatie

Bewust hebben we gekozen voor een automatisch ventilatiesysteem. Met dit automatische ventilatiesysteem is steeds de perfecte gevoelstemperatuur voorhanden. In de winter zorgen we voor een aangename warmte en in de zomer zorgt dit systeem ervoor dat de zaal lekker fris blijft. Weer een zorg minder voor u!

Tante Renee Cadeaubon
Tante Renee Cadeaubon

cadeaubonMaak iemand gelukkig

Wens je een iemand gelukkig te maken met een cadeaubon van Tante Renée?
Ben jij de sponsor van het bruidspaar? Dan is onze cadeaubon hét ideale geschenk!

Nog meer overtuigingskracht nodig? Breng ons vrijblijvend een bezoek!

Feestzaal Tante Renee Buiten
Feestzaal Tante Renee Buiten

breng ons een bezoekjeKom vrijblijvend langs

Breng een bezoek aan onze feestzaal en laat je inspireren.